2019. jún 06.

James Rodriguez

írta: Zorro8
James Rodriguez

Egy elfeljetett sztár

James Rodriguez 2 évre jött kölcsön a Bayernhez, Madridból. lead_800x600.jpg

Madridban még a 2014-es vb miatt figyeltek fel rá, és igazolták le.

Itt sokáig kezdőjátékosként léphetett pályára, míg egyéb okok miatt kegyevesztett lett. Ekkor adta kölcsön a Bayernnek ez a dátum 2017

Mik voltak a legfőbb okok?

Elég sokat lehetne felsorolni, mivel nem kevés kritikát kapott edzőitől, és szurkolóitól. De talán a legfontosabb ok, amit rá fogtak az az volt, hogy nem nyújtotta a várt teljesítményt a csapatban. 27659ea1a31047f1e51fc68c0396f62d.jpgMost egy kicsit eltérve a témától, ez elég gyakori probléma, amivel azokat a játékosokat szokták hibáztatni akiknek már megvan a nagy hírnevük, és úgy igazolnak el.

Most hogy ne csak mondjam hanem példákat is mondjak itt van pl: Philippe Coutinho967503.jpg akit színtén ez a kritika éri mint ami James-et érte ez miatt nem is valószínű hogy maradna a Barcelonában. De pont itt van nekünk Rodriguez régi csapattársa Gareth Bale őt is ezzel vádolják, és ilyenkor igazolnak el ,mint például Gareth Bale-nél sem valószínű, hogy maradna.1_soccer_denmark_192593.jpg

De most térjünk vissza az eredeti témára:

Ez miatt kölcsönbe ment a Bayern Münchenbe amint már mondtuk 2017-ben ez időtájt  Ancelotti volt a München vezetőedzője. James mint maga mondta nem érete magát jól a keze alatt, de ezen nincs is mitt csodálkozni a Bayernben senki nem örvendett Ancelottinak.171108_tavozok_4.jpg

Hamorosan viszont "új" vezetőedző került a kispadra azért idézőjelben új, mert Heynckes már korábban is óriási sikerekre vezette a csapatot, és csak öregsége miatt mondta le a tisztett, most is csak átmenetileg tért vissza a csapathoz 1 szezonra, míg nem találnak megfelelő edzőt a kispadra.

James Rodriguez ebben az időszakban nagyon jól érezte magát, Heynckes nála is meghozta a csodát, ebben az is közre játszott, hogy vele tudott spanyolul kommunikálni, míg csapattársaival ( Javi Martínezen kívül) nem.

Ez is közre játszott abban a tragédiában, hogy elbúcsúzott a csapattól, mint 1 héttel ezelőtt kiderült.

A másik ok pedig az újabb kapitány váltás aki most Kovac lett és nála újra nem érezte jól magát, a Bayern mindent megpróbált, de nem sikerült maradásra bírni James-et, aki maga kérte, hogy ne igazolják le végleg.

Egyelőre még bizonytalan a sorsa, de érdeklődik utána a Napoli a Juventus és több angol csapat is mint például a Manchester United és City.

Ez lett volna mai bejegyzés remélem tetszett, ha igen oszd meg ismerőseiddel ,és kövesd be a blogot

 

Football arcok

James Rodriguez

Mersinho de Gaucho Gonzalez

 

 

 

 

Szólj hozzá