2019. ápr 07.

Gareth Bale

írta: Zorro8
Gareth Bale

Egy nagyon kritizált játékos

fft297featbalegarethbale44226236rt-878x600.jpg

Első emberünk, akivel ma foglalkozni fogunk, nem más mint: Gareth Bale.

Bale felett most nagyon törik a pálcát.

Ő az egyik legjobban szidott  madridi játékos. A szurkolók, az edzők és a játékososok is egyfolytában őt kritizálják.

DE Miért is?

1_soccer_denmark_192593.jpg

A Real most nagyon rosszul szerepel, mind a bajnokságban, mind a BL-ben. Ezért az utóbbi időben is több edzőváltás volt.   Miután Zidane elment, Lopeteugi került a kispadra. Ő se bírta sokáig és hamarosan menesztették, és jött helyére  az argentin Solari. Ő alatta egy kicsit jobban muzsikált a csapat, hanem az Ajax elleni vesztes meccs, mely a kiesést is jelentette a Realnak a BL-ből, ezután ő is elbúcsúzott a Madridtól.

És igen, ezután történt az emberek számára a csoda Zidane visszatért. Ez sok embert meglepett, mivel úgy tűnt,hogy örökre visszavonult a football világától.

Engem - szív szerint - egyáltalán nem lepett meg. Én, amikor elment a BL győzelem után, már gondoltam, hogy még visszajön. 

Hogy miből gondoltam ezt?

Zidane  nagyon ravaszul gondolkodott. Miután a Real Madrid  zsinórban nyerte a harmadik BL-t az összeomlás szinte elkerülhetetlen volt.

 Ezt már előző évben is vártuk, akkor azonban még egy utolsó rohamot bírt a Madrid. Sajnos egyik csapat sem maradhat örökké a toppon, a Real SEM. 

Aztán jött még pár igazolás, Ronaldo is elment. És a Real szépen összeomlott, miután több edző is kudarcot vallott . Ekkor rukkolt vissza Zidane és persze a Real összetett kézzel fogadta őt, bármilyen áron.

 

Na de, hogy is jön ez ide Bale-hez ? Úgy, hogy ő viszont pont most került be a kezdőbe már többször is bent volt, de aztán sokszor kiesett.

Most viszont úgy tűnt, hogy benne is marad.

Csakhogy, mivel maga a Real rosszul teljesített, így hát Bale játékától nem lett sokkal jobb.

Ez a leges legfőbb ok, mivel ezáltal mindent rá kentek, hogy Ő miatta nem megy a Realnak sem.

Én amúgy személy szerint egy nagy tudású gólveszélyes profi játékosnak tartom. 

Amúgy pedig a jelenlegi állás szerint Zidanenak sincs rá szüksége, ezért a Bayern München és a Manchester United versenyez érte.

Viszont szerintem Bale-nek sokkal jobb lenne teljesítmény alapján, ha a Bayern-t választaná. A MU-ban kevesebb esélye lenne a fejlődésre. 

Ez volt a Football Arcok. Remélem tetszett?

Ha igen, kövesd be az oldalt, hogy le ne maradj további bejegyzésekről és oszd meg ismerőseiddel is!

Mersinho de Gaucho Gonzalelez

 

 

 

 

 

Szólj hozzá